fredag 28. desember 2012

.


jeg har ikke så mye å si, bortsett fra;
hei. håper dere har en fin jul. 
og snart et godt nyttår. 

 sykkel i nysne 
og så lurer jeg på;
 
1. hva er det du er mest fornøyd med i året som har gått?
2. hva har du aller mest lyst til å gjøre neste år?

fredag 21. desember 2012

fredag 14. desember 2012

♥ dag 40 - favorittserie(r)

det er godt det står serier i flertall. jeg ser for eksempel på;

new girl.

dexter.

girls.

criminal minds.

big bang theory.

house. 

mad men.

og jeg tar mer enn gjerne imot flere forslag (jaaaaa). 

torsdag 13. desember 2012

♥ dag 39 - alle premiene du har vunnet

jeg syns oppgaven tar utgangspunkt i at man faktisk har vunnet noe opptil flere ganger. i tell you; vinnerlykke er ikke en last jeg bærer med meg. kanskje har jeg vunnet en femtilapp på flakslodd og brukt dem til å kjøpe to nye (som jeg såklart ikke vant noe på). men ellers? neh.

onsdag 12. desember 2012

♥ dag 38 - en ting du aldri kommer til å gjøre

skrive, i en alder av tjueto år, at det er noe jeg aldri kommer til å gjøre i løpet av livet.

mandag 10. desember 2012

♥ dag 36 - favorittoutfiten din



jeg er ikke så veldig god på favorittklær. de har en tendens til å.. ikke helt være de samme fra dag til dag. mest liker jeg klær som får meg til å føle meg bra. slik som denne kjolen fra paris ofte gjør, selv om den noen ganger også er den verste kjolen jeg vet om (men mest er den fantastisk).

søndag 9. desember 2012

you don't choke on the winter's end and the sky isn't even there.

jeg lurer på hvilket stykke jeg har fått birolle i.

for jeg skulle ønske jeg ikke trengte en unnskyldning,

og at alt ikke bare ble teit.

(screenshots fra matthews criminal minds-episode the lesson)

♥ dag 35 - hvordan ordner du håret ditt?

håret mitt er jo nesten et kapittel for seg selv. det er kort, krøllete og, som oftest, bustete. og jeg ordner det egentlig ikke så veldig mye. dusj, tørk litt, krøllekrem (kms sin curlup control creme) og la det lufttørke resten. noen ganger ender det opp med å se ut som dette. andre ganger som dette.

lørdag 8. desember 2012

torsdag 6. desember 2012

♥ dag 32 - en ferie du vil på igjen

jeg kommer ikke på noen spesiell ferie jeg har utrolig lyst til å gjenoppleve. derimot har jeg veldig lyst til å gå på tur igjen. helst i solskinn, gjerne på sommeren, men det er på ingen måte et absolutt krav. dette bildet er fra da tove og jeg gikk birkebeineren på føttene.

onsdag 5. desember 2012

♥ dag 31 - dine favoritt sko, kjoler og jakker

























basert på hvilke kjole som henger på veggen i stuen min, burde kanskje denne kjolen defineres som favoritten. jeg har visstnok aldri brukt den. skoene og kåpen, som egentlig ikke er noe spennende og derfor mørke på bildet, er et par varme skoletter med hel og en pariskåpe med knapper jeg sydde på fra et bruktmarked.

tirsdag 4. desember 2012

♥ dag 30 - en matrett du elsker (& julepyntet leilighet)

jeg skal svare på utfordringen aller først. det har jo nesten blitt til en liten julekalender, kan man si. nedtelling. jeg tror min favorittmat er dampet brokkoli. men det er jo ikke en matrett, så da vi jeg ta med nummer to; fløtegratinerte poteter og nummer tre; pepperlaks. det er i alle fall det beste jeg kommer på nå.

i leiligheten har det blitt jul(ete).
hvite adventslys (fordi jeg ikke er her den tredje og fjerde adventssøndagen, tenkte jeg det var like greit å ha adventslys i en farge jeg også kan bruke etter jul), juletelysholdere og en krukke med pepperkakehjerter. 


(pyntet med sitronmelis).


i det ene vinduet har jeg et hus og to hjorter som venter på å få noe å bære på.

og på bordet masse lys og en engel i midten.

jeg har pyntet med de gavene jeg har pakket inn (i tillegg til at jeg har en adventsstake, to julestjerner i vinduene og gardinene fulle av pepperkakehjerter, blant annet). 

mandag 3. desember 2012

♥ dag 29 - din favorittblogg


jeg tror det må bli denher bloggen. elsie og emma virker så trivelige og blogger om alt man kan lage, gjøre, tenkte for at ting skal bli bra. og så tar de så fine bilder.

søndag 2. desember 2012

♥ dag 28 - noe du ikke forlater huset uten

jeg vil egentlig si mobiltelefonen min, men etter at jeg var fire uker uten (slikt som kan skje når man vasker dem på seksi grader), merker jeg at jeg ikke er like avhengig av telefonen min. den er kjekk å ha, det er ikke det, men jeg får ikke lenger angst av at den ikke er med meg, redd for at noen skal ha tak i meg og ikke lykkes. det er en veldig deilig følelse, virkelig.

men hva jeg ikke forlater huset uten? sko. nå har jeg tenkt så mye over hva jeg har med meg både av ting og tanker, men sko er det eneste jeg ikke finner tilfeller der ikke er med (i alle fall får jeg er i nord-norge). tidenes kjedeligste svar.

lørdag 1. desember 2012

♥ dag 27 - en sang du virkelig er lei

det kan nesten virke som jeg er veldig flink til å unngå å gå lei sanger, for akkurat nå kommer jeg ikke på noen som jeg faktisk er lei. på en annen side pleier jeg å være ganske flink til å unngå slike sanger som hele norges befolkning blir lei av. for eksempel har jeg bare hørt justin beibers 'baby' to ganger. og ingen av dem var av eget ønske.

dersom jeg kommer på en sang som fortjener en plass her (det finnes sikkert kjempemange), skal jeg spandere en liten oppdatering på utfordringen.

so long.